top of page

SJK Kustannus

SJK Kustannus

©  SJK Kustannus Oy  |  All rights reserved

Tue suulla ja jalalla maalaavia taiteilijoita tilaamalla tuotteitamme verkkokaupasta, liittymällä postituslistallemme tai ottamalla meihin yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse.

Kaupan ehdot

Verkkokaupan tuotteita myy SJK-Kustannus Oy (y-tunnus 0595638-6, ALV-tunnus FI05956386), Köydenpunojankatu 8, 00810 Helsinki. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomen alueella. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

1. Tilaaminen ja maksukäytännöt
 
Tuotteet tilataan verkkokaupan kautta osoitteessa www.sjkkustannus.fi/kauppa. Jokaisesta tilauksesta lähetetään tilaajalle vahvistussähköposti. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Tuotteet maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokauppamme maksutarjoaja on Stripe. Voit maksaa tilauksesi yleisimmillä maksukorteilla (mm. Visa, MasterCard ja American Express).

2. Alennukset

Osalla tuotteistamme on voimassa määräalennus, joka on asiakkaan valittavissa tuotesivulla pudotusvalikosta. Alennus on ennalta määritetty.

3. Toimitus

 

Lue toimitusehtomme täällä.

4. Palautus

Myyntikelpoisilla tuotteilla on kuluttajasuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus tilauksen vastaanottamispäivämäärästä. Kaikista palautuksista on sovittava aina etukäteen ottamalla yhteyttä meihin. Palautettavien tuotteiden on oltava alkuperäisessä kunnossaan. Vain palautettavien tuotteiden hinta korvataan, ei palautuksen tekemisestä aiheutuvia kuluja.

5. Tilauksen noutamatta jättäminen 

Tilauksen noutamatta jättäminen ei ole tilauksen peruutus. Mikäli tilausta ei noudeta valitusta toimituspaikasta säilytysajan sisällä, palautuu lähetys takaisin lähettäjälle.

6. Reklamaatio

Lähetyksen sisältö tulee tarkastaa välittömästi paketin saavuttua. Mikäli paketin sisältö ei vastaa tehtyä tilausta tai tuotteet ovat vahingoittuneet kuljetuksessa, asiasta on ilmoitettava pikimmiten osoitteeseen mail@sjkkustannus.fi, jotta tapaus voidaan selvittää niin sujuvasti kuin mahdollista. Pyydämme aina reklamaatiotilanteissa asiakasta toimittamaan meille kuvatodisteita viallisesta tai vahingoittuneesta tuotteesta, joten varauduthan tähän.

7. Tilauksen peruuntuminen

Pidätämme oikeuden tilauksen perumiseen, mikäli toimitusta ei voidakaan taata sovitusti (esim. saldovirhe tai tuotteen vahingoittuminen). Tällaisissa tilanteissa yritämme kuitenkin ensisijaisesti ottaa yhteyttä asiakkaaseen tilanteen selvittämiseksi parhaalla mahdollisella tavalla.​

8. Oikeus muutoksiin ja vastuu

Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin. Ellei pakottavasta lainsäädäntö muuten määrittele, vastuumme virheestä tai viivästyksestä on enintään tuotteen hinnan suuruinen.

9. Tietosuoja

Tehdessään tilauksen verkkokauppamme kautta, asiakas sitoutuu siihen, että käsittelemme tilaustietoja tietosuojaselosteemme mukaisella tavalla.

Toimitusehdot

Keräämme ja postitamme kaikki tilaukset lähtökohtaisesti 1-5 vuorokauden sisällä tilauksen rekisteröitymisestä.

 

​Verkkokauppamme toimittaa tilauksia vain Suomeen (poislukien Ahvenanmaa). Jos olet kiinnostunut tekemään tilauksen tuotteistamme muualle EU:n vero- ja tullialueen sisälle, voit olla meihin yhteydessä osoitteessa mail@sjkkustannus.fi.

 

1 Kirjetoimitus (Tilaukset toimitetaan postikuluitta Suomeen.)

 

Tarjoamme korteille, sekä merkkipäiväkirja/osoitekirja, lahjapaperit ja värityskirjat mahdollisuuden kirjetoimitukseen. Kirje toimitetaan muun kirjepostin mukana tilausosoitteeseen. Kirjeen maksimikoko on 25 x 35,3 x 3 cm. Jos olet epävarma siitä, mahtuuko tilauksesi tähän toimitustapaan, olethan meihin yhteydessä täällä ennen tilauksen viimeistelyä. Postin toimituksen aika-arvio 2-5 arkipäivää.

 

2 Postipaketti (Tilaukset toimitetaan postikuluitta Suomeen.)

 

​Palapelit, julisteet sekä isommat tilaukset toimitetaan asiakkaalle postipakettina Postin kulloinkin voimassa olevien ehtojen mukaisesti. Vastaanottaja saa saapumisilmoituksen tekstiviestinä, sähköpostilla ja OmaPostiin. Postipaketin saaminen edellyttää puhelinnumeron ilmoittamista tilauksen yhteydessä.


Postipaketti toimitetaan vastaanottajan osoitetta lähimpänä sijaitsevaan pakettiautomaattiin tai postiin. Jos lähetystä ei ole haettu, lähetetään muistutus 4.päivänä. Lähetyksiä säilytetään 7 päivää. Noutamatta jääneet paketit palautetaan lähettäjälle.

 

3 Nouto Köydenpunojankadulta Helsingistä

 

Kiireellisissä tapauksissa voit sopia noudon Köydenpunojankadulta Helsingistä.

bottom of page