top of page

SJK Kustannus

SJK Kustannus

©  SJK Kustannus Oy  |  All rights reserved

Tue suulla ja jalalla maalaavia taiteilijoita tilaamalla tuotteitamme verkkokaupasta, liittymällä postituslistallemme tai ottamalla meihin yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse.

Tietosuojaseloste   |   Evästeseloste   |   Kaupan ehdot   |   Toimitusehdot

Liity taiteilijoidemme joukkoon

Suulla ja jalalla maalaavat taiteilijat Suomessa etsii jatkuvasti uusia taiteilijoita, jotka haluavat olla osa organisaation 800 taiteilijaa eri puolilla maailmaa. Jos tunnet lapsen, nuoren tai vanhuksen, joka maalaa suulla tai jalalla, ota yhteyttä. Haluamme tukea potentiaalisia taiteilijoita stipendillä.

Etuudet

Ainoastaan yhdistyksen taiteilijat ovat yhdistyksen taloudellisten saavutusten edunsaajia.

 

Stipendiaatit

Yhdistyksen stipendiaateille maksetaan stipendejä heidän taitojensa kehittämiseksi sekä mm. materiaalien ja koulutuksen hankkimiseksi. Tämän tarkoitus on valmistaa heitä yhdistyksen jäsenyyteen. Taiteellisten taitojen kehittyessä myös kuukausittaisen stipendin määrä kasvaa. Yhdistyksen jäsenyys on taattu stipendiaatin teoksien saavuttaessa tason, jossa ne vastaavat ei-vammaisten ammattilaisten tasoa.

Jäsenet

Jäsenille maksetaan elinikäistä kuukausiansiota mahdollistaen taiteilijan keskittymisen maalaamiseen. He hyötyvät myös toistensa vuorovaikutuksesta. Jäsenillä ja kokelailla on mahdollisuus tavata yhdistyksen konferensseissa, näyttelyissä ja muissa tapahtumissa, joissa he voivat kokoontua, vuorovaikuttaa ja oppia toisiltaan. Kuukausiansiota maksetaan myös siinä tapauksessa, että vamma aiheuttaisi työkyvyn täydellisen menetyksen eikä taiteilija pystyisi enää toimittamaan teoksiaan yhdistyksen markkinoitavaksi.

Kuka voi liittyä jäseneksi?

Jäseneksi hyväksymisen perusedellytys on varsin yksiselitteinen: mikäli taiteilija ei pysty käyttämään käsiään vaan maalaa ohjaamalla sivellintä suullaan tai jalallaan voi hänestä tulla Suulla ja jalalla maalaavat taiteilijat yhdistyksen jäsen.

Yhdistyksessä on kolme taiteellisiin taitoihin perustuvaa pätevyystasoa: stipendiys, kokelasjäsenyys ja täysjäsenyys. Ennen varsinaiseksi jäseneksi hyväksymistä taiteilija voidaan hyväksyä stipendiaatiksi. Myönnettävän apurahan turvin hän voi kehittää itseään taiteilijana ja hankkia materiaaleja työskentelyään varten. Seuratakseen kehitystä ja varmistaakseen työn korkean laadun säilymisen asiantuntijaraati käy maalaukset läpi säännöllisesti kunnes ne saavuttavat sellaisen laadun, joka mahdollistaa täysjäsenyyden yhdistyksessä.

Raatiin kuuluvat yhdistyksen senhetkinen puheenjohtaja tai hänen nimittämä edustajansa yhdistyksen hallituksesta sekä kaksi arvostettua vammatonta taiteilijaa. Uuden stipendiaatin tai jäsenen hyväksymiseksi voi hallitus ehdottaa jäsenyyden vahvistamista seuraavan edustajakokouksen yhteydessä.

Yhdistys hakee jatkuvasti lupaavia uusia lahjakkuuksia sellaisten vammaisten henkilöiden joukosta jotka, ehkäpä ensin pitävät maalaamista terapiana.

Mikäli tunnet mielenkiintoa toimintaamme kohtaan ja haluat esittää maalauksiasi, jotka olet tehnyt suulla tai jalalla, ota empimättä yhteyttä toimistoomme.

bottom of page