top of page

SJK Kustannus

SJK Kustannus

©  SJK Kustannus Oy  |  All rights reserved

Tue suulla ja jalalla maalaavia taiteilijoita tilaamalla tuotteitamme verkkokaupasta, liittymällä postituslistallemme tai ottamalla meihin yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse.

Tietosuojaseloste   |   Evästeseloste   |   Kaupan ehdot   |   Toimitusehdot

Allar Tael

Suulla ja jalalla maalaavat taiteilijat yhdistyksen stipendiaatti 1.3.2019 alkaen

Syntynyt: 1983 Taalissa, Virossa
Työskentelytapa: Suulla maalaava
Aiheet: Luonto, maisemat

Allar Tael syntyi Taalissa, Virossa 29.6.1983 ja poikien tapaan hän rakasti kalastamista ja pyöräilyä. Koulun päättymisen jälkeen hän aloitti harjoittelijana valmistuakseen autoasentajaksi. Viimeisten tenttien ja pakollisen varusmiespalveluksen jälkeen hän työskenteli autoasentajana Pärnussa. Hän piti työstään ja työskenteli asentajana aina vuoteen 2005 saakka, jolloin hän joutui auto-onnettomuuteen ja halvaantui. Onnettomuuden jälkeen hän opetteli käyttämään tietokonettaan pitäen kynää suussaan ja hänen kirjoittamiaan hauskoja tarinoita on julkaistu virolaisessa Pilkaja-lehdessä.

Allarin taidetta

Vuoden 2017 keväällä Allar tapasi virolaisen stipendiaatin, Meelis Luksin, jolloin hän tutustui suulla maalaamiseen. Tämän jälkeen hän haki internetistä videoita suulla maalaavista taiteilijoista kunnes 4.6.2017 otti tyhjän paperiarkin eteensä tehden ensimmäisen maalausyrityksensä. Hän oppi erehdysten ja onnistumisien kautta ja kehitti itseään edelleen internetin avulla. Tällä tavoin maalaamisesta tuli hänelle uusi kutsumus. Luonto on Allarin innostuksen lähde, josta hän saa myös aiheet värikynäpiirustuksiinsa.

bottom of page